MEET DA LAMABEST IMPROV SCENE IN TOWN!
NEW MEETING POINT FOR PROFESSIONAL ARTISTS OF ALL ARTFORMS
CROSSOVER ART EVENT
--- scroll down to the bottom of this page for contact details ---

Der sker mange spændende ting på den eksperimenterende scene i dag, men vi mangler et sted hvor vi kan mødes og prøve kræfter med hinanden . Et nyt rum og performancemulighed er derfor ved at opstå i Kbh., for udøvende kunstnere, som arbejder på tværs og på kanten af kunstarterne.

MEET DA LAMA stiller sig til rådighed for de som er interesserede i at vise deres arbejde i et forum der hovedsagelig består af andre kunstnere. Arrangementet består af en koncert/performance og herefter åben scene for improvisationer og eksperimenter.

I samme positive ånd som kendetegnede åbningsarrangementet i februar 2004 sætter vi nu rammerne op for flere fantastiske møder. Vi iscenesætter rummet og skaber verden sammen for en aften. Hvem ved, måske også for langt ud i fremtiden!

FØLGENDE GANGE ER PLANLAGT - klik her -

.

Har du materiale du gerne vil vise, spille eller udstille, eller hvis du bare vil hjælpe til, vil vi gerne høre fra dig, og evt. booke dig/jer ind i programmet. Lyd anlæg findes, trægulv, balkon (forhenværende kirke,) samt 10 m. loftshøjde og store hvide vægge med høje hvide paneler.

For tilmelding og mere information:

send en mail til [forældet adresse] meetdalama[snabel-a]hotmail.com

See some pictures HERE!