Skirtlover's Nest

Tekst af Roger Lewau, fundet på en svensk server i begyndelsen af 1996.
Oversættelse til dansk ved CBN.VELKOMMEN TIL ALLE SKØRTEBÆRENDE MÆNDS HJEMMESIDE!


I løbet af de sidste par år har flere og flere mænd udfordret den mandlige klædedragts æstetik ved at bære skørter og andre traditionelt kvindelige former for tøj som en del af deres daglige garderobe, og denne website vil støtte denne praksis.

Er du en af disse mænd, er det stedet for dig. Hvis ikke er du velkommen alligevel. Meningen med denne website er at være en kilde til inspiration og motivation for alle de skørtebærende mænd derude. Den vil også forsøge at gøre mænd i skørter mere socialt akceptable, da det trods alt stadig er ret usædvanligt og da vi har en tendens til at anbringe enhver form for afvigelse i bestemte kasser når det kommer til valget af tøj.


HVORFOR GÅR VI I SKØRTER?

Jeg fristes til at besvare dette spørgsmål med: hvorfor ikke? Men jeg har en fornemmelse af, at du ikke vil være tilfreds med et sådant svar, især hvis du ikke er en af os. Godt nok kan jeg ikke give et enkelt svar. Der er i virkeligheden nogenlunde lige så mange grunde som der er skørtebærende mænd, men jeg vil give dig et par stykker:
- skørter er behagelige
- skørter ser godt ud
- hvis kvinder kan gå i hvad som helst fra en mands garderobe uden problemer, hvorfor skulle mænd så ikke kunne gøre det samme med kvindernes tøj?
- vi har måske en stærkere kontakt med vores feminine side end andre mænd.


FORSØGER I AT BLIVE KVINDER?

Nej, hvis vi forsøgte at være kvinder ville vi ikke kombinere skørtet med andre mandlige attributter. Så ville vi snarere bære make-up, tale med en feminin stemme osv. og det er ikke tilfældet, så...


Engelsk version

Kommentarer...


Tilbage til Skørtets Venner
...


_